Virtapankin toisessa päädyssä on punainen/valkoinen valo.

Sandberg Survivor Camper Powerbank 42000

Tehokas ja suurikokoinen varavirtalähde, kun erilaisia laitteita pitää ladata reissussa.

tekijä #Varavirtalähteet #Sandberg
8.4

Sandbergin kookkaalla varavirtalähteellä voi ladata virtasyöpön puhelimen jopa kymmenen kertaa, ennen kuin virtapankki pitää itse laittaa lataukseen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun saamme testattavaksi 42000 milliampeeritunnin varavirtalähteen, ja voisi helposti luulla, että näin suuren kapasiteetin kannettava vara-akku olisi pelkästään hyvä asia, mutta se ei täysin pidä paikkaansa.

Varavirtalähde painaa 1,5 kiloa ja on mitoiltaan 6,8 x 21,7 x 8 senttimetriä, joten sitä ei voi vain sujauttaa taskuun, kun lähtee liikenteeseen. Lisäksi Survivor Camper Powerbank ladataan omalla virtalähteellään tavallisen usb-kaapelin sijasta. Haittapuolien vastapainoksi laitteen hyviin puoliin kuuluu valtavan kapasiteetin lisäksi monipuoliset latausliitännät.

Varavirtalähteessä on kaksi usb 2.1 -porttia puhelimien ja tablettien lataukseen sekä yksi usb-c pd -portti. Jälkimmäinen tarkoittaa latausliitäntää, josta riittää virtaa usb-c-liitäntää käyttävälle kannettavalle tietokoneelle. Liitäntä on nykyään yleinen. Varavirtalähteen toisessa päässä on lisäksi 12 voltin liitäntä, eli samanlainen, joita käytetään autoissa.


+ Valtava kapasiteetti
+ Hyvät liitäntämahdollisuudet
– Suuri ja kömpelö
– Kallis

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sandbergin suuren kapasiteetin varavirtalähde on kookas mutta hyvä matkakumppani esimerkiksi retkeilyä harrastavalle.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
42000 mAh
Liitäntä
Usb-c pd, 2 x usb 2.1 A, 12 V pistorasia
Paino
1500 g