Powerbanken fylder ikke meget, og der er riller i begge sider, som passer til fingrene.

Sandberg Survivor Powerbank 10000

Tehokas Sanbergin varavirtalähde sisäänrakennetulla kompassilla on täydellinen kumppani eräretkille.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Sandberg
8.3

Survivor Powerbank 10000 on syntynyt eräretkeilijäksi.

Maastonvihreä varavirtalähde on peitetty paksulla kumikerroksella, ja erillinen suojus suojaa portteja, kun niitä ei käytetä. Itse asiassa suojus sulkeutuu niin tiukasti, että sen avaaminen uudelleen voi olla hieman hankalaa. Kynsi on tungettava kunnolla reunan alle ennen kuin suojus antaa periksi.

10 000 mAh:n varavirtalähteen kapasiteetti riittää akun koosta riippuen pariin kolmeen älypuhelimen latauskertaan. Itse varavirtalähde ladataan pakkaukseen kuuluvalla mikro-USB-johdolla. USB-C olisi mielestämme ollut kätevämpi valinta, koska sitä käyttävät myös useimmat uudet puhelimet. Jos johto olisi sama, vaellukselle ei tarvitsisi kantaa kahta erilaista.

USB-portista katsottuna vastakkaisella puolella on suhteellisen suuri kompassi. Se toimii erinomaisesti. Kun kävimme pienellä kävelyllä ja käytimme kompassia yhdessä älypuhelimen sisäänrakennetun kompassin kanssa, reitit olivat yhdenmukaisia.

Pakkaukseen kuuluu myös karbiinihaka, jonka avulla varavirtalähteen voi ripustaa reppuun.

Varavirtalähteessä on yksi pieni valkoinen loistediodi. Se ei ole kovin kirkas, mutta auttaa löytämään teltan vetoketjun sysipimeänä Pohjolan talviyönä.

Varavirtalähteen etupuolen neljä muuta loistediodia näyttävät, kuinka paljon virtaa on jäljellä ennen kuin erämaasta on palattava sivistyksen pariin lataamaan varavirtalähde uudelleen.


+ Kestävä varavirtalähde

+ Sisäänrakennettu kompassi

– Ledivalo liian heikko

Conclusion

Tehokas Sanbergin varavirtalähde sisäänrakennetulla kompassilla on täydellinen kumppani eräretkille.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
10.000 mAh
Liitäntä
1 x Micro-USB, 1 x USB
Mitat
10,3 x 8,8 x 2,8 cm
Paino
205 gr