Du kan oplade dine apparater trådløst ved at lægge dem på det hvide lyn i cirklen.

Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000

Tämän varavirtalähteen hinta on kapasiteettiin nähden korkea, mutta rahojen vastineeksi saa myös monia liitäntämahdollisuuksia.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Sandberg
9.1

Sandbergin jättimäinen varavirtalähde antaa puhelimelle virtaa viikkojen ajan, ja sillä voi ladata myös tabletin ja kannettavan tietokoneen.

72 000 mAh:n kapasiteetti on testaamiemme varavirtalähteiden suurin, mutta fyysisesti Sandbergin akku ei ole niin mahtava kuin luulisi. Se voi olla raskas mukana kannettavaksi, muttei täysin kömpelö.

Tällä varavirtalähteellä voi ladata lähes mitä tahansa. Siinä on monien Android-puhelinten tukema Quick-Charge-pikalatausmahdollisuus, ja se syöttää virtaa kannettavaan tietokoneeseen USB-C PD -virransiirto-standardin kautta. Jos kannettavaa tietokonetta ei voi ladata USB-C-portin kautta, mukana on myös 12 sovittimen sarja eri tietokonemerkeille. Retkikäyttöä varten  varavirtalähteessä on auton tupakansytyttimestä tuttu 12 voltin pistoke. Sitä voi käyttää esimerkiksi aktiivisesti jäähdyttävälle kylmälaukulle.

Päällyspuolen pienen ympyrän päälle voi asettaa langattomasti ladattavia laitteita. Puhelimen lataaminen kesti pidempään kuin tavallisella langattomalla laturilla, mutta mitään ongelmia ei ilmennyt.

Tämä varavirtalähde pitää muistaa ladata hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä. Itse kytkimme sen verkkovirtaan työpäivän alussa, eikä se ollut latautunut täyteen vielä kahdeksan tuntia myöhemmin.

Survivor 7in1 on erinomainen varavirtalähde, mutta sen hankkijan pitää oikeasti tarvita suurta kapasiteettia ja monia latausvaihtoehtoja, koska hinta on erittäin korkea. 

Jos kaikki tämän mallin liitäntämahdollisuudet eivät ole välttämättömiä, kannattaa ostaa mieluummin useita pienempiä varavirtalähteitä, joiden hinta on edullisempi mutta yhteenlaskettu kapasiteetti sama.


+ Useita liitäntäportteja

+ Virtaa puhelimelle viikoiksi

+ Langaton lataus

Conclusion

Tämän varavirtalähteen hinta on kapasiteettiin nähden korkea, mutta rahojen vastineeksi saa myös monia liitäntämahdollisuuksia.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
70.000 mAh
Liitäntä
2 x USB-C, 1 x USB-A QuickCharge
Mitat
22,8 x 12,5 x 3 cm
Paino
1275 g