Taskulampun sisällä on usb-liitäntä esimerkiksi puhelimen latausta varten.

Sandberg Survivor Torch Powerbank 10400

Taskulamppu, hätävasara ja varavirtalähde samassa laitteessa.

tekijä #Varavirtalähteet #Sandberg
8.1

Joku saattaa ihmetellä, miksi tietokonelehdessä arvostellaan taskulamppu. Vastaus löytyy, kun laitteen valokapseli ruuvataan irti. Sen alla on usb-liitäntä, joka mahdollistaa puhelimen tai jonkin muun laitteen latauksen.

Ruuvattavan valoelementin alla on myös mikro-usb-liitäntä, jonka kautta taskulappu ladataan. Liitäntöjen vieressä on neljä led-merkkivaloa, jotka näyttävät, kuinka paljon akussa on virtaa jäljellä.

Valaisevan virtapankin kapasiteetti on 10400 milliampeerituntia. Siitä riittää virtaa noin kolmeen puhelimen lataukseen, puhelimen akun koosta riippuen.

Taskulamppuosasta irtoaa 200 lumenin valovoima, eli lampusta lähtee voimakas valo. Lamppua voi käyttää myös varoitusvilkkuna usean tunnin ajan. Laitteen toisessa päässä on hätävasara, jolla voi tarvittaessa rikkoa esimerkiksi auton ikkunan. Lisäksi varusteena on turvavyöleikkuri hätätilanteita varten.

Sand­bergin kestävällä varavirtalähteellä on IP68-­luokitus, joka tarkoittaa, että laite on pöly- ja vesitiivis.

Survivor Torch Powerbank on lisäominaisuuksiensa ansiosta hyödyllinen laite, joka kannattaa pitää mukana autossa tai reissatessa repussa.

 

+ Voimakas valo
+ Vedenpitävä
+ Hätävasara ja turvavyöleikkuri

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Sandbergin usb-taskulamppu on hyvä pitää autossa mukana hätätilanteiden varalta.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
10400 mAh
Liitäntä
mikro-usb, usb
Mitat
226 x 44 x 44 mm
Paino
315 g