Din telefon vil aflade Urban Solar Powerbank hurtigere, end powerbanken kan lades op af solens lys.

Sandberg Urban Solar Powerbank 10000

Aurinkokennoilla varustettu varavirtalähde.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Sandberg
7.7

Urban Solar Powerbank on hyödyllinen lisävaruste, jos lähtee telttailemaan tai vaellusretkelle. Laitteen aurinkokennot tarvitsevat kuitenkin voimakasta auringonpaistetta, jotta ne tuottaisivat tarpeeksi virtaa puhelimen lataamiseen.

Ohuen varavirtalähteen koko toinen puoli on aurinkokennojen peitossa. Urban Solar Powerbank vietiin testissä puutarhaan ja aseteltiin niin, että auringonsäteet osuivat kohtisuoraan aurinkopaneeliin. Vihreä merkkivalo osoitti, että akun lataus oli käynnistynyt. Virtapankki jätettiin latautumaan hyvillä mielin, mutta kun iltapäivällä palattiin puutarhaan, oli akku latautunut vain noin neljänneksellä.

Varavirtalähdettä testattiin synkkinä ja pilvisinä talvipäivinä, joten olosuhteet eivät olleet optimaaliset. Näillä leveysasteilla aurinkokennoista on iloa lähinnä kesäkuukausien aikana.

Sandbergin laite toimii lähinnä tavallisena varavirtalähteenä, jonka voi ladata pistorasiasta, mutta on myös kätevää, että tarvittaessa voi saada virtaa aurinkokennojen kautta.

Urban Solar Powerbankin lataaminen pistorasiasta sujuu onneksi nopeammin kuin aurinkoenergialla. Varavirtalähteellä voi myös ladata yhteensopivaa puhelinta 15-wattisella pikalatauksella, ja laitteen 10000 milliampeeritunnista riittää virtaa myös tabletin lataamiseen.

Sandbergin varavirtalähteessä on todella hyvät liitäntämahdollisuudet. Laitteen voi esimerkiksi ladata sekä usb-c-liitännän että micro-usb-liitännän kautta. Lisäksi varavirtalähteessä on kaksi usb-porttia, joiden avulla voi ladata vaikka kahta laitetta yhtä aikaa.


+ Hyvät liitännät

+ Pikalataus

– Hidas lataus aurinkoenergialla

 

Lisätietoja saa valmistajan sivuilta.

Katso päivän hinta hintavertailusivustolta, kuten Hintaoppaasta.

 

Conclusion

Urban Solar Powerbank 10000 on ohut ja hyvillä liitännöillä varustettu varavirtalähde. Aurinkoenergialla lataaminen vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
10000 mAh
Liitäntä
2 x USB, USB C, Micro-USB
Paino
242 g