Sandberg Waterproof Powerbank 6000

Sandberg Waterproof Powerbank 6000

Kovaa käsittelyä sietävä varavirtalähde

tekijä #Varavirtalähteet #Sandberg
8.5

Kannettava varavirtalähde saattaa pelastaa päivän. kun puhelimen tai taulutietokoneen akku vetelee viimeisiään ja lähimmälle pistorasialle on pitkä matka. Sandbergin Waterproof Powerbank 6000 toimii vara-akkuna, jolla voi ladata mobiililaitteita. Virtapankin kapasiteetti on 6000 milliampeerituntia (mAh), josta riittää virtaa suunnilleen kahteen puhelimen akun täyslataukseen – kolmeen, jos laitteessa on pienikapasiteettinen akku. Se on ihan kelpo suorituskyky, vaikka suuremmallakin kapasiteetilla varustettuja varavirtalähteitä on saatavana edullisemmalla hinnalla.

Sandbergin laitteen suurimpana etuna on sen vedenpitävyys ja kestävä rakenne, joiden ansiosta laite kestää mukana myös eräretkellä. Ja pimeässä mökinoven avaimenreikää tai muuta pientä kohdetta hamutessa voi painaa kaksi kertaa virtapankin virtapainiketta, niin taskulamppuna toimiva led-valo syttyy.

Laitteessa ei harmi kyllä ole kiinteää latausjohtoa, vaan virtapankki ja laitteet ladataan mukana tulevalla mikro-usb-johdolla. jos sen muista ottaa mukaan. Onneksi nykyään matkassa on aina jonkin laitteen latausjohto.

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 -varavirtalähteen voi ostaa Sandbergin verkkokaupasta. Sandberg myös listaa jälleenmyyjät sivuillaan.

Arvio

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 vankkarakenteinen mobiili varavirtalähde, joka sietää ankaria keliolosuhteita.

Ominaisuudet

Merkki
Sandberg
Kapasiteetti
6000 mAh
Liitäntä
1 x USB, 1 x mikro-USB
Mitat
11,5 x 6,0 x 2,0 cm
Paino
162 g
Muuta
Pölyä, iskuja ja vettä sietävä kotelo (IP67-luokitus)