TP-Link on sijoittanut lähes kaikki liitännät toiseen päähän.

TP-Link Power Bank 10400

Taskulampulla varustettu paksuhko varavirtalähde.

tekijä #Varavirtalähteet #TP-Link
7.6

TP-Linkin varavirtalähteistä vastaava osasto tuntuu pitävän turkoosista ja valkoisesta, sillä näitä kahta väriä on usein osaston tuotteissa. Se antaa TP-Linkin varavirtalähteille helposti tunnistettavan ulkoasun, joka pätee myös TL-PB10400-malliin.

Nimi saattaa vaikuttaa hieman kryptiseltä, mutta se tarkoittaa vain, että kyseessä on TP-Linkin varavirtalähde, jonka kapasiteetti on 10400 milliampeerituntia. Se riittää kolmesta viiteen älypuhelimen latauskertaan. Useimmat varavirtalähteet ovat litteitä ja pitkulaisia, mutta TL-PB10400 on pikemminkin lyhyt ja paksu. Se hankaloittaa laitteen kuljettamista taskussa tai litteässä laukussa. Varavirtalähde on tehty kuitenkin iskunkestävästä muovista.

TL-PB10400:ssa on kaksi usb-liitäntää laitteiden latausta varten sekä yhdysrakenteinen taskulamppu. Laitteessa on lisäksi neljä merkkivaloa, jotka näyttävän akun varaustilan. Erillään muista liitännöistä on mikro-usb-liitäntä, joka on tarkoitettu varavirtalähteen lataamiseen.

Taskulamppu sytytetään pitämällä pientä painiketta alhaalla. Valo toimii hätätapauksissa pienen taskulampun korvikkeena. Jos samaa painiketta painaa vain kerran, syttyvät laitteen selkeät merkkivalot ja kertovat, pitääkö varavirtalähde laittaa lataukseen.

 

+ Yhdysrakenteinen taskulamppu
+ Varaustila näkyy selkeistä merkkivaloista
– Hieman hankalan mallinen

 

Katso päivän hinta TP-Linkin varavirtalähteelle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

TL-PB10400 on hieman kömpelön mallinen varavirtalähde, jonka varaustila näkyy selkeistä merkkivaloista. Laitteessa olevasta taskulamppuvalosta on apua hätätilanteissa.

Ominaisuudet

Merkki
TP-Link