Trust Omni Plus Metal

Trust Omni Plus Metal

Varavirtalähde, josta riittää virtaa niin puhelimelle kuin tabletillekin.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Trust
8.8

Tämän päivän älypuhelimissa on yleensä noin 4000 milliampeeritunnin akku. Se tarkoittaa sitä, että yksi parintuhannen milliampeeritunnin varavirtalähde ei riitä lataamaan puhelinta täyteen tien päällä.

Trust Omni Plus on varavirtalähde, jonka kapasiteetti on mukavat 20000 milliampeerituntia. Laitteesta riittää tarvittaessa lisävirtaa sekä puhelimelle että tabletille.

Trustin varavirtalähde on pakattu kestävään alumiinikoteloon. Laite vastaa kooltaan kahta päällekkäin asetettua puhelinta, mutta painaa lähes puoli kiloa.

Omni Plus -varavirtalähde on ulkoasultaan hyvin pelkistetty, eikä laitteessa ole mitään lisätoimintoja. Perustoiminnot ovat kuitenkin hyvät. Varavirtalähteen voi esimerkiksi ladata sekä micro-usb- että usb-c-liitännän kautta. Molemmat johdot tulevat laitteen mukana. Usb-c-liitäntää voi käyttää myös silloin, kun puhelin tarvitsee lisää virtaa.

Kun puhelimen tai tabletin isoa akkua pitää ladata, on mukavaa, että se tapahtuu nopeasti. Omni Plus tarjoaa 15 watin lataustehoja usb-c-liitännän kautta. Varavirtalähteessä on myös tavallinen usb-portti, jonka kautta voi pikaladata QuickCharge-tekniikkaa tukevia puhelimia. Tekniikkaa tukevat esimerkiksi uusimmat Android-puhelimet, joissa on Snapdragon-suoritin.


+ Suuri kapasiteetti
+ Vankkatekoinen
– Painava

Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.

Arvio

Trustin varavirtalähde on varustettu suurella kapasiteetilla ja hyvillä liitännöillä. Lisäksi laitteessa on kestävä alumiinikuori.

Ominaisuudet

Merkki
Trust
Kapasiteetti
20000 mAh
Liitäntä
Micro-usb, usb-c, usb-a
Mitat
15,2 x 7,4 x 2,2 cm
Paino
494 g