På trods af størrelsen er der blevet plads til fire tilslutninger.

Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact

Xiaomin varavirtalähde antaa lisävirtaa pienessä ja kätevässä muodossa.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Varavirtalähteet #Xiaomi
8.2

Mi Power Bank 3 mahtuu helposti housuntaskuun. Pieni musta varavirtalähde painaa alle 200 grammaa, mutta siinä on silti riittävästi virtaa puhelimen lataamiseen pariin kertaan.

Akku on suojattu kestävällä ja paksulla iskunkestävällä muovilla, ja kaikki liitännät ja toiminnot on koottu yhteen päähän. Siellä on kaksi USB-A-porttia, yksi USB-C-portti ja vanhanaikainen Micro-USB-portti. Viimeksi mainitun olemassaoloa emme tosin ymmärtäneet. Sille ei nykyään enää ole käyttöä, joten käytännössä se vie vain tilaa.

Mi Powerbank 3 ladataan sen mukana toimitettavalla USB-C-johdolla, joka on vain 20 cm pitkä. Pituuden vuoksi sitä voi olla hieman hankala kytkeä tavallisella korkeudella olevaan pistorasiaan.

Varavirtalähteen lataaminen nollasta sataan prosenttiin kesti noin neljä tuntia. Akun varaustaso tulee näkyviin neljällä kirkkaalla ledivalolla, kun varavirtalähteen ainoaa painiketta painaa kerran. Mi Power Bank 3:lla voi ladata jopa kolmea laitetta samanaikaisesti, mutta jos lataus pitää tapahtua nopeasti, siihen kannattaa liittää vain yksi laite kerrallaan. Testipuhelimen lataus sujui salamannopeasti, hieman yli 15 watin teholla. Jo muutamassa minuutissa puhelimeen saa siis tarpeeksi virtaa useamman tunnin käyttöön.


+ Nopea lataus

+  Kätevä koko

– Vanhentunut Micro-USB-portti

Conclusion

Xiaomin varavirtalähde antaa lisävirtaa pienessä ja kätevässä muodossa.

Ominaisuudet

Merkki
Xiaomi
Kapasiteetti
10.000 mAh
Liitäntä
2 x USB-A, 1 x USB-C, Micro-USB
Mitat
6,39 x 2,44 x 0,9 cm
Paino
0,19 kg