Acer H277HK

Upea näyttö veitsenterävällä kuvalla.

tekijä #Näytöt #Acer
9.2

Acer H277HK on pahuksen hyvä näyttö, muuten asiaa ei voi ilmaista. Kun on katsellut Acerin suuritarkkuuksista, 3840 x 2160 pikselin kuvaa, on todella vaikea palata tavallisen toimistonäytön ääreen.

4K-tarkkuus tekee kaikesta terävää ja näyttävän näköistä. Se myös luo paljon tilaa 27-tuumaisen näytön työpöydälle. Yhtäkkiä työpöydälle mahtuu useita avoinna olevia ikkunoita, ilman että ne ovat toistensa tiellä. Jos tällä työpöydällä olevan tilan saa täyttymään, pitää olla melkoinen epäjärjestyksen maisteri.

4K-materiaalia ei ole vielä kovin paljon saatavilla (paitsi jos omistaa UltraHD Blu-Ray-aseman), mutta sekä Netflix että Youtube ovat ryhtyneet tarjoamaan 4K-sisältöjä, jotka näyttävät, mihin 4K-näytöt todella pystyvät. Jos tietokone on varustettu hyvällä näytönohjaimella, pystyy uusimpia pelejä usein pyörittämään lähellä 4K-tarkkuutta, jolloin pelit näyttävät hämmästyttävän upeilta.

Acer H277HK:n kaltaiselle näytölle voi ennustaa pitkää käyttöikää. 4K-materiaali tulee lisääntymään, ja sitä odotellessa voi nauttia erittäin terävästä ja upeasta näytöstä, joka näyttää kaikesta parhaimman puolen.

Arvostelimme jokin aikaa sitten samaan sarjaan kuuluvan toisen Acer-näytön. Jäimme kaipaamaan siinä parempia fyysisiä säätömahdollisuuksia, ja sama vika on myös Acer H277HK -näytössä. Näyttöä voi kallistaa eteen- ja taaksepäin, mutta korkeutta ei pysty säätämään, mikä on harmi. Tämä haitta ei kuitenkaan estä pitämästä Acerin 4K-näyttöä erinomaisena ostoksena.

+ Veitsenterävä kuva
+ Pitkä käyttöikä
– Vähän fyysisiä säätömahdollisuuksia

Katso päivän hinta Acer H277HK -näytölle hintavertailusivustolta, kuten esimerkiksi Hinta.fi-palvelusta.

Arvio

Terävä ja upea näyttö, joka näyttää kaikesta parhaimman puolen.

Ominaisuudet

Merkki
Acer
Koko
27"
Tarkkuus
3840 x 2160 px
Kontrasti
1000:1 / 100 000 000:1 (dynaaminen)
Kuvasuhde
Ultra HD / 4K (2160p)
Liitäntä
HDMI, DisplayPort, USB-C, USB
Kaiuttimet
Stereo
Vasteaika
4 ms