Du kan følge med i målingerne både på din telefon og den lille skærm på View Radon.

Airthings View Radon

View Radon näyttää jatkuvasti kotisi ilmanlaadun.

tekijä Morten Skeldal Østergaard #Sekalaiset #Airthings
8.5

Airthings View Radon valvoo kotisi radonpitoisuutta ja hälyttää, jos tämän haitallisen kaasun pitoisuus nousee liian korkeaksi.

View Radonin yhdistäminen puhelimen Airthings-sovellukseen kestää vain muutaman minuutin. Laitteessa on jo kuusi AA-paristoa, ja sinun tarvitsee vain vetää pieni paristojen napoja suojaava muoviliuska ulos. Voit myös liittää USB-C-kaapelin, mutta virtalähde ei sisälly toimitukseen. Sovelluksessa voit määrittää, mitä View Radon näyttää sen pienellä näytöllä. Valittavana on radonpitoisuus, ilmankosteus, lämpötila ja päivän sää. Säätiedot haetaan langattoman internetyhteyden kautta. Näytöllä on tilaa kahdelle tiedolle samanaikaisesti, ja se on päällä koko ajan. Näytön päällä pysyminen on mahdollista, koska siinä käytetään energiaa säästävää elektronista mustetta, jota käytetään myös e-kirjojen lukulaitteissa. Tämä tarkoittaa sitä, että itse näyttö ei ole valaistu, joten huoneessa on oltava valoa, jotta lukemat näkyvät. Näytön yläpuolella olevat pienet värilliset LED-valot ilmaisevat, jos lukemat kotonasi ovat sellaisella tasolla, että sinun pitäisi olla niistä huolissasi.

Testasimme aiemmin Airthings View Plus -laitetta, joka on saman yrityksen kattavampi mittari. Voit lukea testistä Testinurkasta. Näyttää siltä, että Airthings on asettanut näytön suorittamaan pienen automaattisen puhdistusprosessin säännöllisesti, koska näytön varjojen kanssa ei enää ole samoja ongelmia kuin aiemmin.


+ Näyttö on päällä koko ajan

+ Helppo määrittää

– Toimii kuudella paristolla

Conclusion

View Radon näyttää jatkuvasti
kotisi ilmanlaadun.

Ominaisuudet

Merkki
Airthings
Mitat
20 x 11,5 x 6 cm
Paino
474 g